Old news

Det blir gårdagens bilder som läggs upp. De var i vanlig ordning med mig och mockade. Igår tog de även en sväng ner till grannen. Det hade dom iof ingen aning om då de jagade en av katterna. På bilden nedan kommer de tillbaka.Dolly vaktar mattes bil.Rondinella på språngDollySnöraceOh oh!Barbera i snöBarbera i höCroatinaHöröj!DollyOver and out!

2011 02 20

RondinellaRondinellaDolly
Dolly på språngMolinaraBrookeTack för oss!

Äntligen!!

Fick vi komma uuuuuuuuut! Matte säger att det är för kallt ute för små bäbbar, det tror vi inte på! Men det var väldigt mycket mer snö ute än förra gången. Till och med hade det fyllts på i gödselstacken!! Mums! Vi var så busiga idag när äntligen fick komma ut.CroatinaNegraraRossignola "Brooke" Tjoooho!Molinara och BarberaRossignola sitter och funderarCroatina slickar efter snöflingor... eller något!Croatina och Rondinella

Over and out från en förkyld kennel mamma

Besök i stallet

Idag var det dags att utöka promenad området ner till stallet. Vi bestämde oss för att skynda oss ut innan snöovädret skulle komma.
Vissa kämpar sig uppför...och vissa nedför.Bra förighet!Här kommer brudarna på rad!Madison och pups!Passa på att pussas lite när Madison sitter ner.Detta kan jag ju erkänna har resulterat i lite lösa magar :/Här kommer den lilla damen som tog med sig 4 st vappsingar på en egen promenad.

Over and out från Eka

Croatina

Idag kör vi en profil på Croatina.Denna coola tjej som har en bestämd åsikt om vad syskon får och inte får göra.
Som det ser ut nu så kommer hon att få arbeta som Cane Corso "in the old days".Då spelar det ingen roll att man har ett skönhetsfel ;-)Här är mormor Raja! En söt liten tjej! Här ser man även lite av mamma Minas ansikte. Vi tackar Maria Brun för bilderna, tack tack!

2011-02-05/06

Vi har varit ute och undersökt hur det ser ut utanför huset.Den här stora tandborsten kliar stört skönt i tänderna!Lilla Rondinella är ute och går.Denna lilla skönheten är fortfarande till salu.Barn och katter följer nyfiket vad valparna hittar på.Dolcetto ser för dagen mer ut som en groda än en CC ;-)Molinara är i färd med en syskonattack!Dolcetto har hittat en gammal buske att gnaga på.

Over and out from Eka!


Att vidga sina vyer.

Idag har valparna varit ute och upptäckt andra delar av huset. Själva upptäckandet pågår en liten stund sen blir det mer bara lek och stoj med det man har hittat.Rondinella är lite busigare än de andra ;-)Dolcetto tassar.Barnvagnen, check.Molinara kickar bort syrran.Husses goda arbetsskor!Rondinella!Pirayor.Sen ligger dom där... sover sött, snarkar högt och drömmer om alla nya saker de har fått se och smaka på.

Promenaden genom livet...

...började idag!


Några ville åka pulka, övervakade av Polly.


Madison och Croatina gick på en egen promenad och hälsade på hos hästarna. Croatina gillade verkligen Madison!


Dom undrar var lillmatte är påväg. Katten undrar nog mer vad dom är för något.Det var allt från oss idag!Bjuder på en go bild på när pappa Jago tigger.

Ben i lådan!

img_1089 (MMS)

Ben i lådan!


Bus i lådan!

Bus i lådan!


RSS 2.0